Blogg

Matlagning & Recept

Utforska inspirerande recept och matlagningstips för att skapa läckra måltider fulla av smak och variation. Lär dig nya tekniker och upptäck spännande smakkombinationer som kommer att imponera på dina smaklökar.

Produktnyheter

Upptäck vårt sortiment av kvalitetsprodukter för matlagning och kök. Läs om de senaste produkterna som kan förbättra din matlagningsupplevelse och få värdefull information om deras funktioner och användning, inklusive skötselråd.

Tips & Trix

Få praktiska tips och smarta knep som underlättar din vardag i köket. Lär dig hur du kan förbättra din matlagningseffektivitet, optimera förvaring av råvaror och minska matsvinn för att göra ditt kök mer hållbart.

Övrig Information

Här hittar du intressant information om våra produkter, inklusive deras egenskaper och skötselråd för att maximera deras livslängd. Dessutom kan du läsa om matrelaterade ämnen som näringslära, matkultur och spännande matrelaterade evenemang.

LAGA MAT MED VARGEN & THOR Vi vill kunna inspirera och tipsa om vilka köksprodukter från Vargen & Thor som du ska använda i just din matlagning.  I detta blogginlägg har vi samlat alla recept som vi fått ta del av från våra samarbetspartners. Alla recept...

Att steka den perfekta köttbiten

Att steka en köttbit; entrecôte, ryggbiff eller oxfilé kan vid första anblick ses som en enkel och trivial uppgift, då beståndsdelarna består av en köttbit och en stekpanna. När resultatet presenteras efter en arbetsinsats vid spisen, är det mer än sällan en...