DEAL

DUGA XL – Set med muggar (4 x 350ml)

Från: 395 kr

En rejäl mugg som heter DUGA.

Våra alldeles egna muggar, DUGA XL, är en välkommen större storlek och komplement till DUGA. Kommer i set om 4, varje set innehåller mugg i följande utförande:

IsvitSandgrå, Antracit och Svart. Perfekt kombination och uppskattad paketering. Du behöver aldrig mer undra ”vilken kaffe var min?”. Servera kaffe i olika mugg-kulörer, både snyggt och smart.

Duga XL har samma färger och material som DUGA, men denna modell är 350ml istället för 200ml och har även ett ”öra”. Noga utvalda kulörer och hög perfektionsnivå.

350ml x 4. Tål diskmaskin. Tål mikrovågsugn.

Läs mer »

Nollställ
Artikelnr: VTDUGAXL Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

DUGA XL – En uppgradering

Trots att vårt första set med muggar DUGA blev så populära fanns en önskan om en större mugg. Vi lyssnade och vi skapade. Nu är DUGA XL här. 350ml muggar – med öra.

Detaljer

  • Paketering: 4 st (1 isvit, 1 antracit, 1 svart, 1 sandgrå) i varje set.
  • Material: Hållbart porslin
  • Volym: 350 ml
  • Skötsel: Tål diskmaskin och mikrovågsugn

Drycken varm. Handen kall.

4 muggar som heter DUGA. DUGA XL.  Skapad med lager som håller drycken varm och som inte bränner din hand. En mugg att mysa med, en mugg att skryta med.

En dröm från västkusten om bättre, snyggare köksprodukter.

5 år tog det. 5 år från att vi hade tillverkat vår första prototyp till vi hade en färdig produkt som vi ville sätta vår logotyp på och kalla vår. Den första november 2019 såg Vargen & Thor dagens ljus för första gången och mottagandet från våra kunder har varit otroligt.

Mer information

Vikt 1.5 kg
Dimensioner 18.5 × 25 × 10 cm
Kvantitet

4 Muggar, 8 Muggar