DEAL

DUGA FLINGA – Skålar (700ml)

Från: 795 kr595 kr

En skål som heter DUGA.

Vår DUGA-serie med muggar har mötts av mycket goda betyg. Ni ville ha mer. Först kom standard-muggarna, sedan XL-varianten med öra och senast var espresso-varianten. Geniknölarna har gnuggats och våra designers har jobbat.

Låt oss presentera DUGA FLINGA. För frukostmüslin, för den rivna osten till tacosen, för den där mindre portionen soppa. Diskmaskinsäker och går utmärkt att ha i mikrovågsugnen.

IsvitSandgrå, Antracit och Svart. Perfekt kombination och uppskattad paketering. 100% matchande övriga produkter i DUGA-serien. Se alla produkter i serien HÄR.

700ml x 4.

Läs mer »

Nollställ
Artikelnr: VTDUGAFL Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

DUGA FLINGA – på begäran.

Vi är DUGA-entusiaster. Det är ni med. Våra DUGA-muggar har snabbt blivit en slagkraftig trend på våra frukostbord. Mycket vill ha mer och vi fick många önskemål om att släppa en skål i samma serie. Simsalabim. DUGA FLINGA är här och den är bra till mycket. Låt fantasin sätta gränserna.

Detaljer

  • Paketering: 4 st (1 isvit, 1 antracit, 1 svart, 1 sandgrå) i varje set.
  • Samma form och färger som övriga produkter i DUGA-serien.
  • Material: Hållbart porslin
  • Volym: 700 ml
  • Skötsel: Tål diskmaskin och mikrovågsugn

Du känner igen den.

4 Samma form och lack som övriga produkter i DUGA-serien där du även hittar XL-muggar med öra, espressomuggar med tillhörande fat och, såklart, våra original DUGA-muggar.

Mer information

Vikt 1.5 kg
Dimensioner 36 × 16 × 17 cm
Kvantitet

4 SKÅLAR, 8 SKÅLAR