MODELL M – Kromad Stekpanna (28cm)

1.095 kr

Modellen, som vi valt att kalla, MODELL M är en stekpanna á 28cm från Vargen & Thor.

Den har en unikt hamrad yta med matchande handtag i stål. Helt i hållbart rostfritt stål för lång livstid. Utan beläggning, såklart.

En del i vårt set KROMA som också innehåller TEDDY och PIXEL.

OBS! Denna produkt är slut i lager för stunden, men det går att beställa för att ställa sig i kö. Vi skickar ut din order så snabbt det bara går. Väntetid just nu är: 3-6 veckor, vill ni veta exakt leveranstid för specifik produkt, vänligen kontakta oss.

Artikelnr: MODELLM Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

Skötselråd:
Diskmaskinssäker.
Denna stekpanna är utan beläggning med en insida helt i rostfritt, borstat stål. Optimal för pastasåser, långkok, köttbitar och mycket mer. Tänk på att värma upp försiktigt och successivt för att hitta rätt stektemperatur.
Det blir varmt och det blir varmt snabbt, kan vara ovant att komma in i om man inte använt pannor utan beläggning innan. Men det är det värt, det lovar vi.

Induktionsäker. Diskmaskinsäker.

Användningsområdena är många. Fungerar på alla hälltyper, även i ugn och diskas utmärkt i diskmaskinen.

Detaljer

  • 28cm diameter
  • Optimal värmespridning
  • 5cm hög
  • Värmesäkra handtag
  • 2.5mm aluminium
  • Diskmaskinsäker
  • Handtag i 201 rostfritt stål. Kromat.

Utan beläggning. 

Ingen beläggning, vi är förbi det där. Här är rent borstat stål med perfekt värmespridning. Exempelvis steker du med denna panna den PERFEKTA köttbiten. Låt porerna stänga sig och vänd. Tack vare stor bottenyta och höga kanter fungerar den även för wok m.m.

En dröm från västkusten om bättre, snyggare köksprodukter.

5 år tog det. 5 år från att vi hade tillverkat vår första prototyp till vi hade en färdig produkt som vi ville sätta vår logotyp på och kalla vår. Den första november 2019 såg Vargen & Thor dagens ljus för första gången och mottagandet från våra kunder har varit otroligt.

Mer information

Vikt 2.2 kg
Dimensioner 49.5 × 30.5 × 9 cm

Du gillar kanske också…