Sale 50%

Modell Q – Stekpanna med Snowstick (Svartstål)

798 kr

Det kan inte gå fel.

Det var avancerat för oss – för att göra det enkelt för dig. Det här är vardagshjälten som fungerar på alla hälltyper och även i ugn. En underbar PFOA-fri beläggning gör varje maträtt till en enkel match samt 5 lager stål ger en snabb och jämn uppvärmning genom hela stekytan.

Stekpanna i polerat stål + svart handtag. Five Ply Di Lusso: 5 lager prima stål – från Italien.+ Snowstick-beläggning.

Fungerar på alla hälltyper inklusive induktion och är industriellt diskmaskinsäker. Värmesäkrade handtag och Vargen & Thors ikoniska design-element.

Limiterad modell. 1000 exemplar.

Definitionen av när detaljer och hårt arbete bakom produkten märks. En ny ikon och ett projekt som legat oss varmt om hjärtat i flera år.

Serie: SVARTSTÅL är något annat. Ett rent kraftverk byggt i 5 lager med aluminium-kärna för perfekt uppvärmning och värmespridning. Plus vår PFOA-fria Snowstick-beläggning.

Upptäck MODELL Q. Upplev skillnaden.

SNOWSTICK-beläggning. En finfin beläggning, PFOA-fri non-stick. Matlagning som inte behöver stekfett – om man inte vill.

Mer om SNOWSTICK:

Snowstick är en hexagon-mönstrad, nickelfri, hårt testat och väl genomgången beläggning. Beläggningen har genomgått SGS Testrapport och fått godkänt.

Vill du läsa mer om våra beläggningar gör du det här.

I lager

Beskrivning

MODELL Q med SNOWSTICK

En väl genomarbetad stekpanna á 26cm med vår senaste beläggning: SNOWSTICK. En gedigen yta som gör att du inte behöver använda stekfett – om du inte vill. Helt fri från PFOA-ämnen. Våra ikoniska Vargen&Thor-detaljer samt värmesäkrat handtag. 5års garanti rakt igenom.

Detaljer

  • 26cm diameter
  • Fungerar på induktion och i ugn (upp till 250 grader).
  • Diskmaskinsäker
  • Värmesäkra handtag
  • Uppbyggd i 5 lager = jämn och snabb värme.
  • Kärl i silver + svarta detaljer.

Matcha med SVARTSTÅL PRO-serien.

En stekpanna väl godkänd att kallas för PRO och tillverkad i samband med vår SVARTSTÅL PRO-serie. I settet SVARTSTÅL PRO XL ingår även Modell Q. Allt i 5 lager för oslagbara resultat i köket.

När det inte får gå fel

Modell Q passar till all typ av matlagning och du kommer alltid bli nöjd med resultatet. En bra storlek och bekväm att jobba med – oavsett om du är proffs eller glad hemmakock.

Modell Q har mötts av väldigt goda betyg och vi är så glada över all respons. Tack.

EAN: 8059173142767

Ytterligare information

Vikt 3 kg
Dimensioner 47 × 32 × 10 cm

Du kanske också gillar …