AXIA, Salt- och pepparkvarn (CAVA)

595 kr

Prisvärda kvarnar med tåligt malverk i en unik glans och utformning.

AXIA – Vårt helt egna set med salt- och pepparkvarn. En ny ikon. Unikt framtagen i vår populära ljusa mässingfärg som vi kallar för CAVA. Rena, mjuka former som för tankarna till marint med sin väl tilltagna och greppvnliga vridningsenhet. En stilren design med finpolerad yta som går hem i alla kök, framförallt kök eller bordsdukningar med mässingdetaljer. Ett givet val. Ett ikoniskt yttrande.

Uppgraderat, tåligt malningsverk med möjligheten att justera finheten med vridmoment på toppen. 5 års full garanti.

OBS! Denna produkt är slut i lager för stunden, men det går att beställa. Vi skickar ut din order så snabbt den är färdig att skicka. Normal väntetid är: 1-4 veckor beroende på produkt, vill ni veta exakt leveranstid för specifik produkt, vänligen kontakta oss.

Beskrivning

Skimrande design. Hållbara material. AXIA.

Vi har jobbat länge på att färdigställa dessa kvarnar och vi är riktigt nöjda. Mjuka fina former tillsammans med ett rejält ergonomiskt vred, allt med vår populära CAVA-lack i ljus mässing. AXIA-kvarnarna är här för att stanna. En ikon för oss.

AXIA – Detaljer

  • Paketering: 1st saltkvarn och 1 st pepparkvarn i varje förpackning
  • Material: Stål + tålig akryl
  • 18cm hög + 4,8cm bred (per kvarn)
  • Färg: CAVA (ljus mässing)
  • Möjligt att ställa in grovheten med vredet på toppen
  • Kvarn helt i stål (kolstål + rostfritt stål)
  • Finns även i Borstat Stål, Koppar och Mattsvart

Inte bara vacker.

En bra kvarn handlar om mer än något att titta på. Såklart. Bakom dess strålande yttre gömmer sig ett rejält kvarnverk som tål tuffa tag. Premium-garanti 5år ingår.

TIPS: Pga smal hals kan det vara svårt att hälla ner kryddor snabbt. Ett vikt papper gör susen för att salt och peppar inte ska spillas.

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg
Dimensioner 19 × 14 × 8 cm

Du kanske också gillar …