Vargen & Thor - det är vi.

Vision: definerad.


Vision blev dröm. Dröm blev verklighet. Verklighet blev varmt mottagen.

Resan, med perfektionister bakom rodret, blev lång. 6 år tog det från första skiss innan vi hade en slutgiltig produkt i handen som vi var redo att sätta vår stämpel på och visa upp för världen. Vargen & Thor såg dagens ljus första gången 2019 och nu förgyller våra produkter både hemmakök samt restaurang kök världen över.  

Vår vision var från start unika produkter som inte ser ut, eller känns som något du tidigare haft hemma. Vår slogan är inte slagkraftig eller fyndig, men den är vår drivkraft; "Unik design och hållbara material, det är bra så". För vi lyckas leverera produkter som kommer vara med dig länge och lysa upp ditt hem din var dag. 

Vi lyckades. Vi visste att önskan fanns. Och varje dag får vi detta bekräftat från våra kunders fina omdömen. 

Och priset? Det är bra. Tycker vi. 

Upptäck vår kollektion idag.

Varje detalj räknas.

Design är en stor fråga. Design ska vara snyggt utan att kompromissa. Kan man göra design som är snygg men också tillför något? T.ex. vår hamrade yta har blivit väldigt populär - för att det ser vackert ut. Men vet du att den också gör att du slipper se tråkiga fingeravtryck? 

En design i ett segment ska också kunna implemmenteras i ett annat segment. Med vår nya LAVA-servis kan du t.ex. stapla kaffemuggarna i små skålarna och assietterna kan staplas i de djupa skålarna. Allt för harmonin i köksskåpet.

 

Detta och mycket mer är sådant som gör det avancerat för oss för att göra det smidigt för dig. Vi tänker på allt, åt dig. Och åt oss.

”Vår vision var korrekt, det var inte bara vi som tyckte. Mottagandet har från starten varit inget annat än otroligt.”

Vart är vi nu.

Allt började med kokkärl. Vackra hamrade stekpannor, kastruller samt grytor helt i stål och utan tråkiga beläggningar.

Sedan kom besticken som var något helt nytt på marknaden, men som man plötsligt ser allt mer av just nu * blink blink *. 

Sedan dess har vi haft lyckade lanseringar av t.ex. knivar, kvarnar, glas, karaffer och många andra roliga produkter till köket. Och mer spännande kommer det bli. 

 

Följ vår resa för senaste nytt på vår instagram, @vargenthor.

Populära kategorier


Kastruller & pannor

Knivar & skärbrädor

Muggar, glas & tallriktar

Kvarnar och tillbehör

Bestick och dukning

Vargen & Thor. En del av Cervera AB (556701-1209)