LUPO Barnbestick (9 delar)

395 kr

Låt oss släppa det där med plastbestick.
Tidlös design och lång hållbarhet, från generation till generation.

LUPO är Vargen & Thors första bestick avsedda för barn. Varje set innehåller 9 delar (3 x sked, 3 x gaffel, 3 x kniv). Kniven är inte vass.

Tillverkade helt i polerat rostfritt stål, från Italien. Håller sig skinande fina genom åren.

Diskmaskinsäkra med 10 års garanti.

Längd gaffel: 16 cm. Längd kniv: 17 cm. Längd sked: 16 cm.

I lager

Artikelnr: VTLUPO Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

Välkommen till Vargen & Thor, där vi nu stolt presenterar vår barnbesticksserie LUPO! Dessa eleganta och charmiga bestick är tillverkade av högkvalitativt polerat stål, vilket ger dem en hållbarhet som står emot tidens tand. Varje set innehåller nio stycken bestick (3 gafflar, 3 skedar, 3 knivar), speciellt designade för att göra måltider till en rolig och behaglig upplevelse för våra små ätare.

Med sin stilrena design och noggrant utformade ergonomi passar LUPO-barnbesticken perfekt i små händer. Barnen kommer att älska den lekfulla designen som tilltalar deras fantasi och lockar dem att utforska nya smaker med glädje. Föräldrar kan också vara säkra på att dessa bestick är säkra och fria från farliga kemikalier, vilket ger dem sinnesfrid vid varje måltid.

Vi på Vargen & Thor strävar alltid efter att tillverka produkter av högsta kvalitet, och LUPO-barnbesticken är inget undantag. Detta är en investering i barnens matglädje och en produkt som kommer att överleva generationer av familjemiddagar och minnesvärda stunder vid matbordet.

Ge dina barn det bästa starten med LUPO-barnbesticken från Vargen & Thor. Köp ditt set idag och låt dina små upptäcka glädjen av att äta med stil och säkerhet. Låt oss hjälpa dig att skapa minnesvärda måltider och lägga grunden för en hälsosam matkultur som varar livet ut.

LUPO Barnbestick är här.

Det kommer att kladdas. Och vi älskar det.

Genomgående högkvalitativt stål för lång hållbarhet oavsett hur mycket det behöver diskas där hemma.

Inga bestick som blir missfärgade och tråkiga med tiden. Detta är besticken för generation till generation.

Detaljer

  • Polerad yta
  • 100% diskmaskinssäkra
  • Tillverkat av tåligt, hållbart italienskt stål
  • 10 års garanti
  • 9 delar i varje set (3 skedar, 3 gafflar, 3 knivar)

En ny, lekfull era.

LUPO är våra första bestick avsedda för barn. En kategori vi länge velat addera till vårt sortiment. Nu är den här och vi är så glada för det.

EAN: 08059173142781

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Dimensioner 20 × 16 × 5 cm