En dröm. En verklighet. Ett unikt sortiment.

5 år tog det. 5 år från att vi hade vår första prototyp i handen till vi hade en färdig produkt som vi ville sätta vår stämpel på och kalla vår.

Resan har varit lång, men nu hittar du våra produkter runtom i världen.

 

Med en dröm från Sveriges västkust har Vargen & Thor kommit till liv. En dröm om unika produkter som inte ser ut som något du tidigare sett i världens kök. En dröm om produkter som kan vara kreativa men samtidigt enbart innehålla kloka materialval för lång hållbarhet. En dröm om att ha alla dessa positiva egenskaper, men utan att ha en hög prislapp. En produkt som tål tuffa tag och som är byggd för att hålla. Mycket saknades där ute, vi kände det. Vi ville ändra det.

1/11-2019 blev drömmen en verklighet och våra första Vargen & Thor-stämplade, färdigställda produkter såg dagens ljus. Äntligen. Intresset var stort och över 500 förhandsbokade produkter skickades bara första veckan. Vi kommer vara evigt tacksamma till alla som la sin förhandsorder. Detta har inspirerat oss otroligt mycket och gett oss ett kvitto på att det är rätt väg vi valt. Vår vision var korrekt, det var inte bara vi som tyckte. Mottagandet har från starten varit inget annat än otroligt. Vi fortsätter växa i kraftigt takt månad efter månad som går och vi vill fortsätta göra detta utan att få växtvärk. Vi har skapat något unikt och vill att varje enskild produkt ska återspegla detta.

Nu hittar ni våra kokkärl, knivar, bestick och allt annat runtom i landet. Även Norge, Holland och USA har distribution. Resten av världen skickar vi till, såklart. Detta är något för alla, det är vi övertygade om. Tack för att ni läst.

 

VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE

 

Finland – Fyndet Åland / Calle & Co

Nederländerna – Puur Von

Norge – Home Brands

Tjeckien/Slovakien – Jana P

USA – Scandinavia House

Vi är stolta att berätta att Vargen&Thor nu finns på flera olika restauranger!

Scarpetta by Ingrosso
La Perla by Ingrosso
Omino by Ingrosso
Malmö Havshotell
Fru S, Klädesholmen
Saluhallsrestaurangerna, Uppsala
NOOCH, Södermalm & Solna
Kouzina
Fahlmans Konditori
Adamo GBG
Mjölloms Tunnbröd AB
Bondgården Bällinge
Villa Dagmar

La Perla – Mallorca
Hattvika Lodge Lofoten – Norge
Björks Bistro & Café – New York

Kontakta oss 

Adress
Teknikvägen 6
444 95 Ödsmål

Telefon
031-55 22 22

Org.nummer: 559105-2435

VAT-nummer: SE559105243501

Vår INSTAGRAM

Vargen & Thor – a brand by LeQThor AB