ELMER – Brödkniv

795 kr

En brödkniv som sticker ut från mängden.

Vår första kniv, Kockkniven ROY, blev snabbt en omtyckt produkt bland våra kunder. Frågorna om en brödkniv kom naturligt och efter mycket omsorg så är den här: Elmer brödkniv.

En rejäl brödkniv med härlig tyngd och perfekt balans. Bladet är sylvasst och byggt för att hålla sig precis så. Snyggt, vasst och hållbart – det är bra så.

TIPS! För dig som gillar kräftor så är brödknivar, som denna, väldigt effektiva för att enkelt dela kräftor i två delar.

Läs mer »

I lager

Artikelnr: VTELMER Kategorier: , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Elmer – Information

Byggd för att hålla, designad för att häpna

Att skapa något som bara ska vara bra för en sak – skära bröd i detta fallet, kan ibland vara det svåraste. Vi har tänkt till ett steg extra. Från en kniv som skär bröd bra, till en bra kniv som skär bröd bäst. Balansen är otrolig, bladet är vasst och designen stoltserar på skärbrädan.

Detaljer

  • Äkta mässing i botten
  • Perfekt balans i handen
  • Vasst och hållbart egg. 21cm.
  • Greppvänligt, mattsvart, handtag. G10.
  • Rostfritt stål av typen 7CR17MOV
  • Totalmått: 33x21x3cm

Ta hand om ELMER

Det vore inte snällt att lägga Elmer i diskmaskinen. För att behålla skärpan rekommenderar vi att hålla kniven torr före och efter användning. Diska aldrig med diskmedel om du inte använder den för att skära i kött eller fisk. Denna är skapad för att skära bröd, låt den göra det den gör bäst.

Mer information

Vikt 0,5 kg
Dimensioner 38 × 8,5 × 3,5 cm

Du gillar kanske också…