MODELL Yb – 28cm stekpanna i äkta koppar. Froststickbeläggning

1.495 kr

Kalla den äkta.
Modellen, som vi valt att kalla, MODELL Yb är en stekpanna á 28cm från Vargen & Thor. Den har en levande hamrad yta i äkta koppar. Kombinerad med stilrena detaljer i polerad krom. En känsla som är något du inte känt förut, det vågar vi lova. Och när vi säger äkta koppar, ja då menar vi äkta.
Här är en välbyggd, oerhört omtyckt, stekpanna som stilrent matchas med övriga modeller i koppar från MJÖLNER-serien: NOELLE, VERA, MODELL Y & MIRANDA.
FROSTSTICK. En beläggning som motbevisar allt du trodde om beläggningar. Fri från PFOA och ger en perfekt stekyta. Detta är en ny värld och allt vi hoppades på. Den perfekta hybriden.

I lager

Artikelnr: VTMODyb Kategorier: , Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Observera att detta är en stekpanna där utsidan är tillverkad helt i äkta koppar. Ett fantastiskt material när det kommer till värmespridning och snabb uppvärmning – men den kräver underhåll för att bevara ursprunglig glans då materialet oxiderar naturligt. Många gillar hur kopparmaterialet utvecklar sig med fläckar och färgskiftningar – detta är en naturlig reaktion – men vill du att pannan ska se ut som den dagen du tog upp den ur kartongen så rekommenderar vi att använda kopparputs emellanåt. Eller vårt bästa husmorsknep: smörj med en saltad citronhalva så ska du få känna dig som fysiker för en stund.

Upptäck Vargen & Thor Modell Yb, en stekpanna som imponerar och är tillverkad i äkta koppar för att ge dig enastående kulinariska resultat. Med sin generösa diameter på 28 cm är denna stekpanna ett perfekt verktyg för att tillaga läckra och välsmakande måltider.

Modell Yb är inte bara vacker att se på, den är även utrustad med en innovativ beläggning som vi kallar för FROSTSTICK. Denna unika beläggning har utvecklats för att leverera enastående prestanda och hållbarhet. Med FROSTSTICK-beläggningen får du en snabb, jämn uppvärmning i perfekt samklang med kopparutsidan. Dessutom med nonstick-egenskaper och framförallt något vi tycker många beläggningar saknar: en krispig stekyta.

Vargen & Thor Modell Yb är inte bara en funktionell stekpanna, den är också ett verkligt konstverk för matlagning. Upplev skillnaden med en stekpanna som är tillverkad med passion och dedikation för att förbättra din matlagning.

Helt nya FROSTSTICK

En riktig game changer. En beläggning som är fri från ämnen som PFOA och som ger perfekt stekyta. Något helt otroligt. Fungerar på induktion, keramik, emalj, gas och även i ugn.

Detaljer

  • 28cm diameter
  • 5cm hög
  • Värmesäkert handtag
  • 2.5mm aluminium
  • Diskmaskin- och induktionssäker
  • Handtag i 201 rostfritt stål. Kromat.
  • Äkta koppar

ÄKTA koppar

När andra snackar koppar snackar de ofta om koppar-plätering. När vi snackar koppar så menar vi ÄKTA. Med ny teknik fungerar detta kopparkärl även på induktionshällar. Öppnar nya dörrar för perfekt resultat i matlagning. Koppar har värmespridning och jämnhet i världsklass.

EAN: 0759159824912

Ytterligare information

Vikt 3 kg
Dimensioner 49,5 × 30,5 × 9,5 cm

Du kanske också gillar …