DEAL

MODELL Yb – 28cm stekpanna i äkta koppar. Froststickbeläggning

1.395 kr

Modellen, som vi valt att kalla, MODELL Yb är en stekpanna á 28cm från Vargen & Thor. Den har hamrad yta i äkta koppar. Kombination med stilrena detaljer i krom. Färgkoderna är noggrant utvalda och känslan är något du inte känt förut, det vågar vi lova. Och när vi säger äkta koppar, så menar vi äkta.
Här se du en välbyggd stekpanna som stilrent matchas med övriga modeller i koppar från MJÖLNER-serien: VERA, MODELL Y & MIRANDA.
FROSTSTICK. Helt nya froststick. En beläggning som motbevisar allt du trodde om beläggningar. Giftfri och med perfekt stekyta. Detta är en ny värld och allt vi hoppades på.

I lager

Artikelnr: VTMODyb Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

Helt nya FROSTSTICK

En riktig game changer. En beläggning som är giftfri och som ger perfekt stekyta. Något helt otroligt. Fungerar på induktion, keramik, emalj, gas och även i ugn.

Detaljer

  • 28cm diameter
  • 5cm hög
  • Värmesäkert handtag
  • 2.5mm aluminium
  • Diskmaskin- och induktionssäker
  • Handtag i 201 rostfritt stål. Kromat.
  • Äkta koppar

ÄKTA koppar

När andra snackar koppar snackar de ofta om koppar-plätering. När vi snackar koppar så menar vi ÄKTA. Med ny teknik fungerar detta kopparkärl även på induktionshällar. Öppnar nya dörrar för perfekt resultat i matlagning. Koppar har värmespridning och jämnhet i världsklass.

En dröm från västkusten om bättre, snyggare köksprodukter.

5 år tog det. 5 år från att vi hade tillverkat vår första prototyp till vi hade en färdig produkt som vi ville sätta vår logotyp på och kalla vår. Den första november 2019 såg Vargen & Thor dagens ljus för första gången och mottagandet från våra kunder har varit otroligt.

Mer information

Vikt 3 kg
Dimensioner 49.5 × 30.5 × 9.5 cm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”MODELL Yb – 28cm stekpanna i äkta koppar. Froststickbeläggning”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…