MODELL X2 – Svart traktörpanna med detaljer i mässing (28cm)

1.295 kr

Enkelheten och exklusivitet.
Diskmaskinsäker. Klarar alla hälltyper inklusive induktion. Ugnsäker (<250 grader).
Modellen, som vi valt att kalla, MODELL X2 är en traktörpanna á 28cm från Vargen & Thor. Den har hamrad mattsvart yta i kombination med stilrena mässingdetaljer. Färgkoderna är noga utvalda och känslan är något du inte känt förut, det vågar vi lova.
Här se du en välbyggd traktörpanna som stilrent matchas med övriga modeller i svarta ARVET-serien från Vargen & Thor: VIGGO, MANDUS.2, MIO och Modell Xb.
Det här är Modell X2 (med PFOA-fri Froststick-beläggning).

I lager

Artikelnr: VTMODX Kategorier: , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Välkommen till Vargen & Thor, där vi stolt presenterar vår toppmoderna traktörpanna – Modell X2. Denna traktörpanna kombinerar stil med prestanda och är ett oumbärligt verktyg för alla matlagningsentusiaster. Med sina noggrant utformade detaljer och enastående design är Modell X2 ett måste i varje kök. En perfekt hybrid som fungerar lika väl som klassisk stekpanna som för att ta dina matlagningskunskaper vidare till nästa nivå tack vare traktörformen.

Modell X2 är inte bara en snygg tillsats till ditt köksarsenal, den levererar också imponerande prestanda vid varje användning. Med stål tillsammans med aluminiumkärna erbjuder pannan optimal värmefördelning och enkel hantering vid stekning, fräsning m.m.. Oavsett om du är en erfaren kock eller en nybörjare, kommer denna panna att hjälpa dig att skapa fantastiska kulinariska mästerverk.

Den eleganta mattsvarta färgen i kombination med de vackra detaljerna i mässing ger Modell X2 en tidlös och exklusiv look. Dessutom är den mattsvarta ytan både stilig och praktisk då den motstår fläckar och repor, vilket säkerställer att pannan ser lika imponerande ut varje gång du använder den. Tack vare hamrade mönstret på utsidan syns inte heller fingeravtryck lika lätt.

Vi på Vargen & Thor har satsat på kvalitet och hållbarhet vid tillverkningen av Modell X2, vilket gör den till en långvarig och tillförlitlig följeslagare i ditt kök. Denna traktörpanna kommer att bli en värdefull tillgång för både vardagsmatlagning och festliga tillfällen.

Om du letar efter en traktörpanna som kombinerar prestanda med stil, leta inte längre än Modell X2 från Vargen & Thor. Skapa minnesvärda matupplevelser och imponera på dina gäster med hjälp av denna högkvalitativa och vackert designade panna. Gör ditt köksäventyr komplett genom att införliva Modell X2 i ditt köksarsenal redan idag.

Skötselråd:
Tål diskmaskin. Max ugnstemperatur: 260 grader. Häll ej kallt vatten på när pannan är varm.
Pannan är uppbyggd med lager i rent stål vilket gör den varm och den blir varm snabbt. Tänk på att värma upp försiktigt och successivt för att hitta rätt stektemperatur.
Extra info med beläggning (Modell X2):
Metallredskap går att användas men kan göra beläggningen ful med tiden. Vi rekommenderar redskap i trä eller plast.
PFOA-fri beläggning. Innehållet som skapar egenskapen non-stick är PTFE, Polytetrafluoreten.
Ren PTFE är ett fysiologiskt inaktivt material och det finns inga negativa effekter vid kontakt med livsmedel. Läs mer om beläggningar här.

MODELL X

Framtagen av och för perfektionister. Unik design och hållbara material.

Användningsområdena är många, tack vare lägre kant än andra traktörer fungerar den även perfekt som en traditionell stekpanna. Lock ingår. Samma matta finish som övriga pannan. 

Detaljer

  • 28cm diameter
  • 5cm hög
  • Fungerar på induktion och i ugn
  • Värmesäkra handtag
  • 2.5mm aluminium
  • Diskmaskinsäker
  • Lock i 304 rostfritt stål
  • Handtag i 201 rostfritt stål. Mässingdetaljer.

Oslagbar värmespridning och resultat

Detta kärl levereras med insida helt i borstat rostfritt stål + Froststick-beläggning. Detta i kombination med aluminium-kärna som mittenlager gör att uppvärmningshastighet och jämnheten blir oslagbar. En värmespridning i perfektion. Simpel och naturlig matlagning.

Nu med Froststick

Vi lanserade FROSTSTICK i samband med stekpannan Modell Xb. Med ett varmt välkomnade från våra kunder och goda betyg från proffsen så har vi valt att införa denna PFOA-fria beläggning även i Modell X. Vi har hittat ett rätt. En panna med oändliga användningsområden, byggd för att hålla.

Och den är inte direkt tråkig att titta på heller.

EAN: 0737488807516

Ytterligare information

Vikt 3 kg
Dimensioner 49,5 × 30,5 × 9,5 cm

Du kanske också gillar …