MODELL Xb – Svart stekpanna med detaljer i mässing. Froststickbeläggning (28cm)

1.295 kr

Froststick – En sann game changer

Modellen, som vi valt att kalla, MODELL Xb är en stekpanna á 28cm från Vargen & Thor. Den har hamrad mattsvart yta i kombination med stilrena mässingdetaljer. Färgkoderna är noga utvalda och känslan är något du inte känt förut, det vågar vi lova.
Här se du en välbyggd stekpanna som stilrent matchas med övriga modeller i svarta ARVET-serien från Vargen&Thor: VIGGO, MODELL X & MIO.
FROSTSTICK. Helt nya Froststick. En beläggning som motbevisar allt du trodde om beläggningar. Fri från PFOA och ger en perfekt stekyta. Detta är en ny värld och allt vi hoppades på.

OBS! Denna produkt är slut i lager för stunden, men det går att beställa för att ställa sig i kö. Vi skickar ut din order så snabbt det bara går. Väntetid just nu är: 3-6 veckor, vill ni veta exakt leveranstid för specifik produkt, vänligen kontakta oss.

Artikelnr: VTMODXb Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

Helt nya FROSTSTICK

En riktig game changer. En beläggning som är fri från ämnen som PFOA och som ger perfekt stekyta. Något helt otroligt. Fungerar på induktion, keramik, emalj, gas och även i ugn.

Detaljer

  • 28cm diameter
  • 5cm hög
  • Värmesäkert handtag
  • 2.5mm aluminium
  • Diskmaskin- och induktionssäker
  • Handtag i 201 rostfritt stål. Kromat.
  • Äkta koppar

En perfekt matchning.

Mattsvart stekpanna med detaljer i mässing. En oslagbar och väl genomtänkt designkombination. Diskmaskinsäker.

En dröm från västkusten om bättre, snyggare köksprodukter.

5 år tog det. 5 år från att vi hade tillverkat vår första prototyp till vi hade en färdig produkt som vi ville sätta vår logotyp på och kalla vår. Den första november 2019 såg Vargen & Thor dagens ljus för första gången och mottagandet från våra kunder har varit otroligt.

Mer information

Vikt 3 kg
Dimensioner 49.5 × 30.5 × 9.5 cm

Du gillar kanske också…